Condicions de compra

Gourmetic garanteix el perfecte estat de tots els seus productes.

Els preus dels productes mostrats al WEB porten l'IVA inclòs.

Preus vàlids excepte error tipogràfic.

GOURMETIC té dret a modificar els preus en funció de les oscil·lacions del mercat, promocions, descomptes o qualsevol altre factor que pugui influenciar en la modificació d'aquests.

Un cop realitzada la petició, GOURMETIC confirmarà al client la recepció de la mateixa, el lliurament es realitzarà dins dels terminis establerts.

Devolucions

Rebuda la comanda al domicili del client, aquest disposarà dels terminis legals que assisteixen al consumidor, per tornar el producte si aquest no és de la seva sencera satisfacció. En aquest cas, el client està obligat a comunicar-ho per correu electrònic a l'adreça info@gourmetic.cat i a procedir a la devolució del producte en perfectes condicions, incloent la factura original.

Comprovat l'estat del producte GOURMETIC reintegrarà al client l'import satisfet, dins dels 15 dies següents a la seva recepció.

Es recomana que, en el cas dels articles que no van envasats al buit, es treguin del seu embolcall en un màxim de 2 dies un cop rebut el producte i es mantingui en un lloc fresc i sec o en la temperatura que es recomani en la fitxa tècnica del producte.

Enviament i despeses d'enviament

Els terminis de lliurament indicats són aproximats i estan calculats des de la sortida de la mercaderia dels nostres magatzems. S'efectuaran entre 24/48h i 72h.

Totes les comandes rebudes a partir de les 17h de la tarda es consideraran com a rebudes el dia següent. 

Les despeses d'enviament es veuran reflectides en el procés de confirmació de la compra, una vegada l'usuari hagi introduït la direcció de lliurament.

Modalitats de pagament

Gourmetic ofereix als seus clients diverses modalitats de pagament.  Es poden efectuar compres amb targeta Visa, Visa Electron o Mastercard. També es pot realitzar una transferència bancària i/o realitzar els pagaments al comptat a l'entrega de la mercaderia.

Si s'escull l'opció de pagar per transferència bancària, el client rebrà un correu electrònic amb les dades bancàries i l'import total de la factura. En aquest cas la comanda s'enviarà 24 hores després d'haver rebut la transferència. 

Si s'escull l'opció de pagament al comptat a l'entrega de la mercaderia, GOURMETIC es reserva el dret de no entregar la mateixa si no s'efectua el pagament.  En aquest cas, el client haurà de fer front a les possibles despeses d'enviament derivades d'aquesta entrega fallida.