ESPIGA GARAGE IPA

2,21 €

Ampolla de 33 cl. (Caixes de 24 unitats)

Graduació: 6%

Amargor: 56 IBUs

Marca: Espiga

Una Indian Pale Ale que revindica el homebrewing i la cervesa artesana. De color vermellós i amb una lleugera però cremosa escuma. En aroma i sabor destaca per l’explosió de tocs afruitats i cítrics que recorden a la llimona, el préssec i les prunes verdes al costat de lleugeres notes resinoses de pi, caramel i cafè provinents de les maltes torrades i dels llúpols americans. Al final del glop ressalta una amargor suau, no astringent en boca, típica de l’estil IPA.

Quantitat

  • Pagament segur.  Pagament segur.
  • Enviaments a tota la Península Ibèrica.  Les despeses d'enviament es calcularan després de registrar la direcció d'enviament.
Consulteu les quantitats mínimes per als enviaments gratuïts a info@gourmetic.cat. Enviaments a tota la Península Ibèrica. Les despeses d'enviament es calcularan després de registrar la direcció d'enviament. Consulteu les quantitats mínimes per als enviaments gratuïts a info@gourmetic.cat.
  • Per a les devolucions, consulteu la nostra política de devolucions. Per a les devolucions, consulteu la nostra política de devolucions.
18126103R