2 Litres. Oli Verge Extra El Cogul Ecològic. Garrafa de plàstic.

12,78 €

Oli d'oliva Verge Extra Ecològic. DOP Les Garrigues.

Garrafa de plàstic de 2L.

Quantitat

  • Pagament segur.  Pagament segur.
  • Enviaments a tota la Península Ibèrica.  Les despeses d'enviament es calcularan després de registrar la direcció d'enviament.
Consulteu les quantitats mínimes per als enviaments gratuïts a info@gourmetic.cat. Enviaments a tota la Península Ibèrica. Les despeses d'enviament es calcularan després de registrar la direcció d'enviament. Consulteu les quantitats mínimes per als enviaments gratuïts a info@gourmetic.cat.
  • Per a les devolucions, consulteu la nostra política de devolucions. Per a les devolucions, consulteu la nostra política de devolucions.

L'oli ecològic ha estat elaborat a partir d'olives arbequines procedents del cultiu ecològic.  Un cultiu sense adobs ni pesticides de síntesis química, per tant, el producte final no conté residus d'aquestes substàncies.

Això fa que l'oli verge extra de categoria superior sigui un aliment d'alta qualitat i a l'hora respecti el medi ambient.  La certificació ecològica garanteix que el producte ha estat controlat en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

18101113R
498 Elements