BRIPAU RÀFEGA. (American Amber Ale)

2,35 €

Ampolla de 33 cl. (Caixes de 12 unitats combinables)

La cervesa més amarga i intrigant de la casa Bripau.  Amargor i caramel mai havien anat tan bé junts.

Color: Coure fosc (13 SRM)

Graduació: 6.5% ABV

Amargor: 53 IBUs

Marca: Cerveses Bripau

Quantitat

  • Pagament segur.  Pagament segur.
  • Enviaments a tota la Península Ibèrica.  Les despeses d'enviament es calcularan després de registrar la direcció d'enviament.
Consulteu les quantitats mínimes per als enviaments gratuïts a info@gourmetic.cat. Enviaments a tota la Península Ibèrica. Les despeses d'enviament es calcularan després de registrar la direcció d'enviament. Consulteu les quantitats mínimes per als enviaments gratuïts a info@gourmetic.cat.
  • Per a les devolucions, consulteu la nostra política de devolucions. Per a les devolucions, consulteu la nostra política de devolucions.
Notes de Tast
Vista
Color ambre rogenc, lleugerament tèrbola a causa del dry hopping. Escuma fina i voluminosa de color blanc trencat amb bona retenció.

Nas
Presencia d'aroma a llúpol provinent del dry hopping amb tocs cítrics i florals. Aroma a malta moderada amb certs apunts de caramel, pa cuit i galeta.

Paladar
Subtil gust a llúpol americà amb qualitats florals i cítriques. Degut a les propietats de les maltes especials utilitzades, presenta una dolçor inicial de malta seguida d'un sabor suau a caramel. La malta i l'amargor del llúpol estan equilibrats al principi i se suporten mútuament fins al final on l’amargor persisteix lleugerament per sobre de la dolçor de la malta.
Característiques
Estil: Cervesa d'alta fermentació estil American Amber Ale
Color: Coure fosc (13 SRM)
Graduació: 6.5% ABV

Amargor: 53 IBUs
Maltes: Malta Pale Ale, Malta de Blat, Malta Caramunich, Malta Melanoidin
Llúpols: Simcoe, Centennial

Temperatura de servei: 8°C
Got recomanat: got de pinta 'nónic'

Conservació: En un lloc ventilat i fresc, fora de l'exposició solar, en posició vertical, allunyada de fonts de calor i preferentment a temperatura constant de celler entre 10 i 12°C
Disponibilitat: botella de 33 cl, 75 cl i barril de 30 litres d’un sol ús i reciclable (consulteu-ho a info@gourmetic.cat)
18103102R
496 Elements

També li podria agradar