BRIPAU INTRO. (Robust Porter). Barril 20 Litres

95,12 €

Barril de 20 Litres d'un sol ús i reciclable.

Cervesa negra amb una sòlida presència i cos que convida a degustar la seva riquesa i profunditat lentament i en plaent intimitat.

Color: Marró molt fosc. 34 SRM)

Graduació: 5.6% ABV

Amargor: 38 IBUs

Marca: Cerveses Bripau

Quantitat

  • Pagament segur.  Pagament segur.
  • Enviaments a tota la Península Ibèrica.  Les despeses d'enviament es calcularan després de registrar la direcció d'enviament.
Consulteu les quantitats mínimes per als enviaments gratuïts a info@gourmetic.cat. Enviaments a tota la Península Ibèrica. Les despeses d'enviament es calcularan després de registrar la direcció d'enviament. Consulteu les quantitats mínimes per als enviaments gratuïts a info@gourmetic.cat.
  • Per a les devolucions, consulteu la nostra política de devolucions. Per a les devolucions, consulteu la nostra política de devolucions.
Notes de Tast
Vista
Visualment s’aprecia una escuma abundant, persistent, cremosa i de color beix fort. La cervesa es de color quasi negre amb alguns tocs robí.

Nas
En nas trobem xocolata, cacau, regalèssia, maltosa i una mica de cremat. Notes afruitades en segon pla.

Paladar
En boca trobem xocolata, cafè i alguna cosa de torrat, i un toc dolç al final que fa que tot plegat quedi ben integrat. Amargor moderada. Cos de mig fort a fort i efervescència fina.
Característiques
Estil: Cervesa d'alta fermentació estil Robust Porter
Color: Marró molt fosc (34 SRM)
Graduació: 5.6% ABV

Amargor: 38 IBUs
Maltes: Malta Pilsner, Malta Munich, Malta Xocolata (torrada), Malta Caramunich (caramel·litzada) i Ordi Torrat
Llúpols: Nugget (varietat americana) i Willamette (varietat americana)

Temperatura de servei: 10–12°C
Got recomanat: got de pinta 'nónic'

Conservació: En un lloc ventilat i fresc, fora de l'exposició solar, en posició vertical, allunyada de fonts de calor i preferentment a temperatura constant de celler entre 10 i 12°C
Disponibilitat: botella de 33 cl, 75 cl i barril de 30 litres d’un sol ús i reciclable (consulteu-ho a info@gourmetic.cat)
18103109R
500 Elements

També li podria agradar